2023-01-26
Для успішного впровадження процедур, заснованих на принципах ХАССП, важливо правильно розуміти ці принципи і як їх практично застосовувати.
Для персоналу харчоблоку нашого закладу періодично організовуються навчання на тему гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів.
У канікулярний період, 23.01.2023р., відповідальною за харчування Андрейко С.М. організовано та проведено семінар «Опрацювання Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах ХАССП».
Звичайно, проблемні питання періодично виникають, тож ми над цим і надалі працюватимемо.
Дивитись тут
![]() ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
П | В | С | Ч | П | С | Н |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |